Trucuri de magicieni

Dacă vrei ca petrecerea micuțului tău să fie una de neuitat și să-și creeze amintiri de excepție, trebuie să apelezi la servicii de calitate. Noi îți oferim o varietate largă de animatori pentru petreceri, ursitoare pentru botez și chiar magicieni. Ce s-ar face o petrecere fără magicieni? Ce ar fi copilăria fără magie? Nu magia este principalul cuvânt care definește această perioadă inocentă a vieții noastre?

Magicianul MagicCând vine vorba de magicieni și trucuri magice, copiii sunt de-a dreptul fascinați. Nimic nu îi poate face să fie mai liniștiți și mai impresionați decât un truc reușit de magie. Fie că e vorba de dispariția unei monede sau de scoaterea unui iepuraș din joben, cei mici vor fi deosebiți de încântați.

Însă, probabil vor fi și mai încântați dacă vor afla că pot chiar ei singuri să facă unele trucuri de magie și să devină mici magicieni. Printre trucurile cel mai ușor de realizat, care prind cel mai bine la petrecerile celor micuți se numără „dispariția paharului”. Orice număr de dispariție ne va lăsa și pe noi, cei mari, cu gura căscată. Ei bine, lucrurile sunt simple aici. În primul rând, batista care acoperă paharul are un inel de sârmă care să producă iluzia că paharul se află sub batistă. În al doilea rând, există de obicei o gaură în masă unde magicianul strecoară ingenios paharul.

Un alt truc este, bineînțeles un truc cu moneda. Pe masă se vor afla mai multe monede de diferite valori. Un copil va trebui să aleagă o monedă fără ca tu să vezi, să o strângă în pumn, să o aproprie de frunte și să se gândească la ea. După un minut, copilul va trebui să o arunce din nou pe masă lângă celelalte, iar tu să o ghicești. Acest lucru este simplu, moneda ținută de copil în palmă va fi mai caldă ca celelalte. Un truc simplu, care poate fi învățat de orice micuț magician.

„Stăpânul piperului” este un truc de magie foarte ușor de realizat și foarte la îndemână. Ai nevoie de un bol, piper și ingredientul secret( săpunul). Pune într-un bol cu apă niște piper și roagă un copil să separe piperul din apă. Acesta nu va reuși. În schimb tu, (care ai băgat mai întâi degetele în săpun) dacă introduci degetele în apă, piperul va fugi.

magic

Un alt truc de magie care poate fi folosit cu cei mici, dar necesită îndemânare, este cel cu hârtia care se lipește la loc. Ai nevoie de două foi de aceeași culoare și dimensiune. Pe una o îndoi și o pui în buzunar, iar cealaltă o îndoi de față cu cei mici și o rupi. Ai grijă să fie îndoiată la fel ca prima! Spui că această foaie se poate lipi la loc dacă adăugăm praful magic. Introduci mâna în buzunar după praf magic, lași foaia ruptă și scoți cea împăturită, adaugi apoi praful magic și gata! Copiii vor vedea că foaia este intactă.

Acestea sunt trucuri pe care cei mici le pot învăța și ei. Asta nu înseamnă însă că magia nu există! Cei mici vor crede totdeauna în magie. Până la urmă, întregul lor Univers este unul magic.