Despre noi

Petreceri MagiceCine suntem noi?

Noi suntem echipa PETRECERI MAGICE!

Un click in semn de apreciere:

happy birthday
Zilele de nastere sunt anoste fara petreceri, motiv pentru care trebuie sa va asigurati ca va antrenati si implicati in acelasi timp in oferirea de momente fericite copilului. O amintire placuta se va transforma intr-o amintire pretuita pentru totdeauna, cu zumzete de fericire, povesti cu zmei, personaje din animatie, dar si o multime de clinchete si clopote de bucurie.

 

De asemenea, o multime de servicii va sunt puse la dispozitie precum inchiriere animatori petreceri copii, inchiriere magicieni, picturi pe fata, jonglerii, jocuri de teatru, insa si povestitori sau personaje costumate. Mai mult decat o simpla zi de nastere se poate realiza cu ajutorul masinilor de baloane, care asigura distractia adevarata pe timp de vara, pentru o petrecere in aer liber.

 

Belle si Magicianul Magic

Orice artist trebuie sa creeze un spectacol real, in care eroii si mometele magice plutesc pe nori de veselie, se hranesc cu cele mai delicioase priviri si fura fiecare emotie, de la mic la mare. Evenimentele de acest tip sunt mereu definite de veselie, foarte multa distractie si de scenete WoW, pe care copiii le adora. O multime de surprize din partea animatorilor si personajelor le sunt oferite sarbatoritilor, pachete rentabile, menite sa aduca un moment mai mult decat magic in viata copiilor, chiar si atunci cand vremea de afara nu este tocmai prietearticole partynoasa.

 

Lumea povestilor, personajele Disney, zmeii sau printesele din povesti aduc numai energie, impletind o coroana perfecta de arta ludica, clipe minunate si implicit zarva la cel mai frumos nivel. Copiii sunt cei care merita sa se bucure de ceea ce este mai frumos pe lume, pentru ei venind serviciile companiei noastre, astfel incat, intotdeauna emotia aniversarii sa fie una imbracata in haine de sarbatoare, cu cele mai multe lacrimi de fericire.