Magician Petreceri Copii

Magicianul pentru petrecere poate fi solutia perfecta pentru a-i tine pe cei mici captivati, interesati si de-a dreptul fascinati. Un numar de magie atrage prin interactivitate, comedie, bucurie – toate invaluite in mister – atat copii cat si adulti. La orice varsta un spectacol de magie este binevenit privitorilor.

In special pentru petrecerea aniversara a copilului tau, poti apela la serviciile unui magician profesionist pe care ti-l punem la dispozitie intr-o varianta accesibila.

Magician Petreceri Magice – DOAR 350 LEI/50 minute + BONUS modelaj baloane 


Show 2 magicieni Petreceri Magice – DOAR 600 LEI/ora ( Trucuri personalizate in functie de varsta copiilor si distractie garantata spre deliciul copiilor) + BONUS modelaj baloane 


Animatori petreceri copii DOAR 120 LEI/ora/personajul – ANIMATIE STANDARD

*pentru cei care doresc sa inchirieze un singur personaj pentru mai mult de o ora

*Include: Jocuri, concursuri, dansuri, Modelaj baloane, Pictura pe fata.

Cost inchiriere personaj – 170 lei – o singura ora – ANIMATIE STANDARD (de Luni pana Vineri)


Masina de balonase de sapun multicolore DOAR 30 LEI/ora  (scoate intre 3000-4000 balonase / minut)


Masina de fum pentru o atmosfera feericaDOAR 50 LEI/ora


Piniata mare umpluta / diferite forme – DOAR 200 LEI


Balon JUMBO ( 90-100cm ) – DOAR 130 LEI


Set Party 10 LEI/copil – ( include coifuri, trompete, masti, servetele, farfurii (model HAPPY BIRTHDAY) tun confetti )


Proiectie laser ( joc de lumini) – DOAR 30 LEI/ora

 

Stim ca atentia unui copil este greu de captivat, motiv pentru care magicienii nostri vin tot timpul cu trucuri si momente noi, creand spectacole de magie unice, de fiecare data. Plictiseala pur si simplu nu are loc la petrecere, atunci cand unul dintre magicienii Petreceri Magice intretine atmosfera!

Va oferim cei mai talentati magicieni, care isi adapteaza spectacolul in functie de varsta copiilor. Indiferent daca micutul dvs implineste 4 ani sau 15 , va fi la fel de incantat sa stea alaturi de un magician profesionist care ii va arata trucuri cu care poate sa isi uimeasca prietenii sau familia.

Copii sau adulti, toata lumea de la petrecere va ramane uimita de spectacolul captivant oferit de unul din magicienii nostri. La fel ca si toate celelalte servicii de animatori pe care le oferim, magicianul pentru petreceri copii garanteaza un eveniment reusit, placut de intreaga audienta, care cu siguranta va ramane in amintirea tuturor.

In cazul in care se alege ca animator de petrecere, atat copiii cat si adultii vor avea parte de momente de neuitat. Copiii vor fi pur si simplu uimiti de trucurile si iluziile prezentate in spectacolul interactiv, iar parintii vor avea multumirea ca atat sarbatoritul cat si invitatii sai au avut parte de un moment pur si simplu magic.

Apelati cu incredere la unul dintre magicienii nostri: garantat va oferi un plus de misticism petrecerii, un moment pur si simplu uimitor ce ii va tine pe cei mici dar si pe cei mari cu sufletul la gura.

Sarbatoritul sau oricare alt invitat de la petrecere poate deveni asistentul magicianului, pentru numarul de iluzionism ce ii va tine pe toti cu sufletul la gura. Alegerea unui magician pentru petrecerea aniversara este alegerea perfecta, in cazul in care copilul este fascinat si atras de magie si mister.

 TRANSPORTUL ESTE GRATUIT IN BUCURESTI! 

*Pentru evenimentele in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport.

Petreceri Magice va poate oferi cameraman, fotograf si DJ.

Magicienii nostri sunt foarte solicitati, agenda se ocupa repede, grabeste-te!