Mos Craciun

Serviciul nostru de inchiriere Mos Craciun promite o echipa unica, pasionata de copii, cu arta discursului, insa, mizand intotdeauna pe oferirea de daruri valoroase, cu un pret sentimental inclus. Inchirierea costumului de Mos Craciun sau a personajului in sine este animata si de cantitatea de povesti pe care o ofera la schimb, uimind sarbatoritul si invitatii sai, care, nu doar ca vor aprecia cadourile, dar vor invata si daina daruirii din suflet a unui zambet magic, a unui gand curat si implicit a unui gest perfect omenesc.

Oferim servicii de inchiriere Mos Craciun pentru serbarea de la gradinita sau la scoala, pentru petreceri private si pentru petrecerea de Mos Craciun de la tine de acasa!

Pentru ca ne este atat de drag sa il avem pe Mos Craciun in preajma, va propun sa nu ratati nicio clipa din viata copiilor vostri ce merita sa fie surprinsi de Craciun cu o multime de povesti reale, jucarii mult dorite, dar si o multime de momente magice, clipe pline de fericire regasite exact in tolba mosului. Oferim servicii de închiriere Moș Crăciun  în București complete, cu seriozitate și programări ferme.

Oferta inchiriere personaje de sezon:


OFERTA !!!: MOS CRACIUN + SPIRIDUS  – DOAR 400 Ron/ prestatia/ ora + BONUS modelaj baloane

MOS CRACIUN , Mos Nicolae 350 Ron/ prestatia/ ora

Spiridusi, Craciunite, Craiasa Zapezii, Ren, Brad, Om de zapada – 200 Ron/ prestatia/ ora + BONUS modelaj baloane)

Preturile sunt incluse si pe 24, 25 Decembrie!!!

 TRANSPORTUL ESTE GRATUIT IN BUCURESTI! 

*Pentru evenimentele in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport.

Petreceri Magice va poate oferi cameraman, fotograf si DJ.

Mos Craciun si Mos Nicolae sunt foarte solicitati, agenda se ocupa repede, grabeste-te!

Rezerva acum!
moș crăciun de închiriat București

Planificarea unei petreceri in preajma Craciunului nici ca se putea organiza mai bine! Acum a venit momentul ca fiecare sa imbrace costumul batranului de la Polul Nord si sa aduca in tolba sa numai cadouri, surprize si o multime de momente unice in viata de familie. Sigur ca traditionalul costum alb cu rosu devine mai puternic in cadrul unei petreceri cu tematica, avand posibilitatea de a experimenta un pic temele, povestile si basmele cu cel mai indragit personaj din lumea intreaga.

Lumea magica a lui Mos Craciun este antrenata de cel mai indragit bunic al tuturor timpurilor, cel care aduce surprize si cadouri pentru cei mici, insa si pentru cei mari, care au dat dovada de cumintenie, respect si intelegere. Mos Craciun defineste in ansamblu increderea parintilor si a copiilor si aduce in fiecare an un simbol al credintei stravechi, motiv pentru care serviciul de a inchiria propriul Mos Craciun pentru o petrecere cu tematica nici ca putea veni intr-un timp mai optim.

Dragi parinti, copiii chiar au nevoie de motivatia de a crede in batranul cu barba alba, cu tolba plina cu jucarii si cadouri, care la schimb fura povesti si poezii uimitoare. Creatia cea dintai a fost de a prezenta copiilor adevarata lume in care ajutoarele mosului aduc daruri, pe hornul casei, insa, nu uita nici de imbratisarea si realizarea unei fotografii unice, menita sa ramana intiparita in minte pe tot parcursul vietii.

 

Povestea lui Mos Craciun devine o realitate atunci cand ajunge in fiecare locuinta, la o petrecere creativa sau intr-o institutie educativa, motivul fiind destul de simplu: iarna este timpul darurilor, al spiridusilor si al celor mai albe povesti, impletite in jocuri zburdalnice de ninsoare ale personajelor, care alcatuiesc propria poveste de viata.