Cei mai ceruți animatori pentru copii

Ce nu fac părinții pentru fericirea copiilor lor?

Pe lângă faptul că le îndeplinesc aproape toate poftele în materie de jucării, dulciuri și haine, vor să le ofere și clipe de neuitat într-o zi specială. Așa că, părinții planifică din timp ziua de naștere a prichindelului, până și la cel mai mic detaliu.

copii fericiti

Dacă în urmă cu câțiva ani, petrecerile erau simple, planificate acasă, în familie, fără prea multe bătăi de cap, astăzi se pune foarte mare accent pe organizarea acestora. Unul dintre principalele elemente care nu ar trebui să lipsească la petrecerea micuțului tău sunt animatorii.

Ce ar fi o petrecere de naștere fără animatori?

Dacă vorbim de un botez, trebuie să existe neapărat și ursitoare.  Ce ar fi un botez fără ursitoare? În zilele de astăzi, acestea sunt indispensabile. Cine îi poate prezice bunăstarea și norocul mai bine copilului tău decât ursitoarele? Îți punem la dispoziție o echipă întreagă de ursitoare talentate, care să te înveselească cu versurile personalizate rostite și cu bunăstarea de care dau dovadă.

Putem să alegem pentru cei mici magicieni, dacă vrem ca petrecerea să fie învăluită în mister, iar copiii să fie cuminți și ascultători. Aceștia prind foarte bine publicului de toate vârstele și astfel se vor distra atât părinții, cât și copiii prezenți la petrecere. Îi pot învăța pe micuți trucuri și se pot distra împreună, petrecând clipe de neuitat.

Binecunoscutele personaje celebre din desenele animate favorite ale copilului tău!

Cele mai solicitate personaje pentru petrecerile aniversare ale celor mici au fost Minnie și Mickey Mouse. Chiar dacă sunt din desenele vechi, nicio petrecere nu ar fi la fel fără ei. Aceștia prind foarte bine în special dacă este vorba de copii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Costumele lor de dimensiuni foarte mari și foarte colorate îi impresionează foarte tare pe micuți. Aceștia sunt de-a dreptul încântați când văd asemenea personaje.

Minnie și Mickey Mouse

Alte personaje foarte solicitate, de data asta mai actuale, sunt Minionii. Cine nu iubește Minionii? De când cu filmele Despicable Me, aceștia au devenit adevărate vedete atât în lumea copiilor, cât și în lumea adulților.

animatori petreceri copii

Personajele din Frozen sunt de obicei foarte căutate. Orice fetiță și-ar dori să o aibă ca invitat special la petrecerea ei pe prințesa Elsa, pe prietenul ei, omul de zăpadă Olaf, și pe surioara ei Anna.

Frozen

Nici Spiderman și Batman nu se lasă mai prejos când vine vorba de preferințele celor mici. La petrecerile băieților, aceștia vor dori să-i aibă aproape și pe eroii lor favoriți, și, de ce nu, să învețe chiar și de la ei.

Spiderman    Barman

În schimb, dacă vrem ca micuții să fie ei adevăratele personaje și să-și creeze propria poveste, putem opta oricând pentru face painting! Orice copil și-ar dori să se simtă în pielea eroului său favorit și să simtă că poate face orice.

Cei mici se vor distra indiferent de petrecerea organizată, însă dacă dorești să-i oferi micuțului tău clipe cu adevărat speciale, atunci apelează la noi si opteaza pentru servicul de inchiriere animatori petreceri copii! Îți oferim o echipă de oameni talentați care iubesc copiii și iubesc ceea ce fac!