Ideii pentru organizarea petrecerii de ziua copilului tău

Toți vrem să le oferim copiilor noștri clipe de neuitat, mai ales atunci când au parte de un eveniment mai special. Zilele de naștere și petrecerile pentru copii dau foarte multă bătaie de cap părinților de obicei. Vrem ca acel moment să fie atât de memorabil, încât organizarea lui pare să fie cel mai complicat lucru posibil.

Dacă tot vrei să creezi ceva unic și special pentru copilul tău, atunci ar trebui să te gândești și la ceva nou, la un alt fel de petrecere decât cea tradițională organizată acasă. Iată aici câteva idei despre cum să-i faci copilului tău o petrecere mai specială!

  1. Organizează o petrecere la un parc de aventuri!

Ce e mai plăcut decât o petrecere în aer liber? Și nu orice petrecere în aer liber, ci una la un parc de aventuri care să le ridice micuților nivelul de adrenalină! Poți fi sigur că așa vei rămâne în mintea copiilor și vor spune că a fost „Cea mai tare petrecere la care am luat parte!”

parc aventuri bucuresti

Sursa:www.edenland.ro

  1. Petreceri cu animatori și magicieni

Dacă vrei să-i faci copilului tău o surpriză, atunci ar trebui să apelezi la o echipă serioasă de animatori pentru copii! Cei mici vor fi încântați când vor vedea câte lucruri se pot face doar cu o baghetă magică și o pălărie! Bineînțeles, aici nu trebuie să uităm de formula magică „Hocus Pocus” care nu ar avea niciun efect dacă nu ar fi rostită de copii!

Magician la petreceri

  1. O petrecere la piscină!

Dacă ziua copilului tău e vara, atunci ar fi o idee super să organizezi o petrecere la piscină! Dacă însă nu e vara sau vremea nu ține cu voi, poți oricând să închiriezi pentru câteva ore o piscină undeva înauntru! Cei mici adoră să se bălăcească și vor fi mai mult decât încântați de idee!

petrecere la piscina

  1. Un film și voie bună!

Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi cum să-i mai organizezi petrecerea copilului tău, atunci poate ar fi bine să-i scoți pe cei mici să vadă un film! Află ce le-ar putea plăcea, sau poate s-a lansat recent un film pentru copii celebru! Poți fi sigur că cei mici abia așteaptă să-și vadă personajele favorite!

copii la cinema

  1. Bowling

Dacă vrei să faci ceva mai rar întâlnit și care nu este atât de utilizat de toți părinții, atunci organizează o ieșire la bowling. Invită cei mai buni prieteni ai copilului tău și concurați la bowling. Cine câștigă primește mai mult tort!

  1. Echitație

Copii iubesc natura și în special animalele! Dacă îi duci într-un loc cu animale poți fi sigur că vor fi extrem de încântați. Du-i la câteva ore de echitație, vorbește cu un instructor să se ocupe de ei și lasă-i să se joace cu căluții. Nu vor mai vrea să audă de tort sau dulciuri!

echitatie

  1. Lasertag sau paintball

Adrenalină, curaj, cruiozitate, distracție, toate acestea într-un singur loc. Cei mici vor fi încântați să ia parte la o astfel de lume virtuală! Se vor distra de minune și se vor simți personajele principale ale poveștii!

laser tag

  1. Fermă

Dacă vrei ceva mai „nonconvențional” atunci poate ar trebui să-i duci pe cei mici la fermă. Ce interesantă ar fi o petrecere la fermă! Totul să fie rustic, iar regulile să fie cu strictețe respectate! Fii sigur că cei mici nu vor mai vrea să plece și nu se vor opri până nu vor descoperi toate secretele fermei!

copii la ferma