Moș Crăciun vine pe horn!

De mici ni se spune că de Crăciun, un bătrân cu haine roșii și barbă albă și pufoasă, ce vine tocmai din îndepărtata Laponie într-o sanie cu reni, aduce cadouri tuturor copiilor cuminți. Și ce este și mai interesant, e că acest bătrân mic de statură și grăsuț nu intră în casele copiilor oricum, ci vine pe horn!

Ehe, vă dați seama cât antrenament trebuie să aibă Moșul pentru a reuși să intre pe horn? Și să aterizeze fix sub bradul de Crăciun pentru a lăsa acolo cadourile copiilor cuminți. Și nu orice fel de cadouri, alese la întâmplare.

mos craciun

Copiii trebuie să-i scrie o scrisoare Moșului, în care să-și exprime toate dorințele cu privire la ce cadou ar vrea ei să primească. Fie că-și doresc un frățior, fie că vor ultimul set de la Lego Ninjago, Moșul are grijă să facă tot ce-i stă în putință pentru a le îndeplini visele. Dar să nu uităm că visele le sunt îndeplinite doar copiilor cuminți!

 

model scrisoare mos craciun

Descarca model scrisoare Mos Craciun

De unde știe Moșul care copii sunt cuminți și care nu? Ei bine, Moșul are foarte multe ajutoare. Aceste ajutoare se numesc spiriduși, care pe timpul întregului an, merg pe la casele copiilor și îi investighează atent să vadă câte fapte bune au făcut, cât de ascultători și buni sunt cu cei din jur. Acești spiriduși notează totul într-un caiet mare, iar la finalul anului îi duc raportul Moșului care analizează cu atenție și decide cine o să primească ce și-a dorit.

Moșul are destul de multă treabă de-a lungul întregului an. Acolo unde locuiește el, în Laponia, e destul de frig și are și câțiva reni de îngrijit! Renii trebuie hrăniți și antrenați cum se cuvine ca să facă față la o asemenea călătorie importantă și dificilă. Și renii aceștia nu merg oricum, ca orice reni, că altfel nu ar reuși să ajungă pe la toți copiii din lume într-o singură noapte. Renii aceștia zboară, iar pentru asta au nevoie de antrenament zilnic, în fiecare zi. Moșul are grijă ca aceștia să fie antrenați și în cea mai bună condiție fizică! Doar nu ar vrea ca vreun copil să rămână fără cadou!

Ce mai face acest Moș în Laponia? Cadourile pe care acesta le duce copiilor, nu sunt orice fel de cadouri. Nu sunt pur și simplu cumpărate și dăruite celor mici. Moșul în sine împreună cu spiridușii lui de nădejde muncesc din greu pentru a crea jucăriile perfecte pentru copii, de aceea cadourile primite de Crăciun sunt cele mai speciale, pentru că sunt făcute de către persoane speciale.

Mos Craciun Laponia

 

Și cea mai grea treabă a acestui Moș, este că trebuie să ajungă la toți copiii din lume într-o singură noapte! Îi trebuie o hartă și o listă clară, bine stabilită de acasă, pe care să o respecte cu strictețe. Îi trebuie multă răbdare și pasiune și astfel reușește să facă fericiți toți copiii de pe planetă în doar o singură seară!

Ei bine, după cum probabil v-ați dat deja seama, acest moș despre care am tot vorbit, nu e nimeni altul decât Moș Crăciun.

Va recomandam de Sarbatori un show de exceptie marca Petreceri Magice. Apleleaza la serviciile de inchiriere Mos Craciun !