Ce spun parintii despre petrecerile noastre?

Evenimentele din viata copiilor sunt de cele mai multe ori un prilej de a oferi o amintire ce ramane pe toata perioada vietii. Ele trebuie sa fie cat mai placute si sa ghideze perspectivele celor mici spre cele mai marete obiective. Impactul pe care-l au petrecerile pentru dezvoltarea sociala a copilului poate fi mare.

Profesionalismul si atentia pe care o acordam organizarii acestor petreceri se regaseste si in feedback-ul pe care il primim constant din partea parintilor. Sa vedem, asadar, o parte din zecile de pareri adresate celor de la petrecerimagice.ro:

 

Stefania si Sportacus

 

„Dorind sa ofer o surpriza placuta copilului meu, am ales sa organizez o petrecere. M-a ingrijorat insa ideea ca vor veni foarte multi copii si va trebui sa port de grija fiecaruia. Am ales sa apelez la niste profesionisti. Astfel am ajuns la de cei de la Petreceri Magice. Experienta acestora mi-a oferit linistea de care aveam nevoie, oferind o atentie deosebita pentru siguranta si veselia celor mici.”

                                       Cătălina Schipor

          „Consider ca serviciile oferite de petrecerimagice.ro au insemnat un pas important pentru dezvoltarea personalitatii copilului meu. Baiatul meu, Iulian, era foarte retras si parea lipsit de incredere. M-am gandit ca organizarea unei petreceri il va putea ajuta, mai ales ca se apropia aniversarea lui de 10 ani. Am angajat o echipa de clovni si animatori de la petrecerimagice.ro. Spre surprinderea mea, am constatat cat de mult l-a ajutat acest lucru pe Iuli in socializare. Felul in care echipa Petreceri Magice a oferit suflet petrecerii, folosind foarte multe joculete si facand pe fiecare sa se simta bine, mi-a oferit certitudinea ca am facut cea mai buna alegere.”

Mihai Sahlean

          „Nu cred ca este fetita care sa nu isi imagineze ca este o printesa. La fel este si Ana, fetita mea de 9 ani. Am ales sa ii organizez o petrecere pentru a reusi sa o port dincolo de imaginatia ei si sa patrunda pe un taram fantastic. Cautand pe internet am reusit sa dau de echipa de la Petreceri Magice. Acestia au reusit sa creeze o atmosfera de basm, cu zane, zmei, magicieni si multe personaje inspirate din colectiile Disney. Bucuria Anei a fost de nedescris, iar aceste momente frumoase o vor urmari toata viata.”

Cristina Bordei

          „An de an am cautat sa ofer copilului meu cele mai frumoase petreceri. Fiind a 12-a aniversarea a lui Stefan, eram in pragul unei crize de idei. A fost momentul in care am cautat sa apelez ca o echipa de profesionisti. Datorita recomandarilor primite de la prieteni apropiati am ales serviciile oferite de petrecerimagice.ro. Acestia mi-au oferit magicieni, eroi de prin desene, clovni, specialisti in picturi pe fata, jonglerii si multe alte surprize. Costurile pe care le-am avut au fost mici pentru bucuriile si amintirile pe care le-a avut Stefan.”

Mihaela Luca

          parintiAcestea sunt doar o mica parte a marturiilor de la parinti, pe care am ales sa vi le prezentam. Ele arata cat de mult au insemnat aceste petreceri pentru copii lor si farmecul lor. Aceste marturii si bucurii pe care le traiesc copiii si invitatii, ne motiveaza sa oferim cele mai bune servicii  si o experienta de neuitat.

Echipa Petreceri Magice este cea care te poate ajuta sa aduci la viata aura fantastica a evenimentelor importante din viata ta sau a copiilor tai, oferind aniversari cu magicieni sau clovni, sarbatori cu Mos Craciun, animatori si botezuri cu zane si ursitoare. Oferta variata din care puteti alege se potriveste diferitelor gusturi si varste.