Spatii de joaca pentru copii in Bucuresti

 

Parintii se intereseaza mereu de locurile de petrecere ale copiilor, de costuri, activitati din program, precum si alte servicii optionale atunci cand planifica petrecerea unui copil. Pentru zona Bucurestiului va oferim unele dintre cele mai relevante sugestii in care puteti organiza petreceri pentru micutii vostri, in posibilitatea de a le incanta ziua cu o serie de evenimente si activitati adecvate varstei lor.

In egala masura, am tinut cont sa prezentam si variabilele costurilor, tocmai pentru a va forma o idee despre bugetul la care poate ajunge o astfel de distractie.

Pe primul loc am gasit un spatiu de joaca din Bucuresti, in sectorul 2, unde se organizeaza petreceri minunate pentru cei mici. Spatiul este destul de multumitor, atat pentru zona de aer liber, cat si pentru zona acoperita. In cadrul acestui spatiu se regasesc tobogane, pereti de catarat, balansoare si o serie de masinute electrice, in care se pot bucura cei mici. Desigur, daca vorbim despre tarife, atunci o singura ora de distractie ajunge la 10 – 15 lei. Pentru un grup mai mare se ofera reduceri si se pune si un personal de supraveghere la dispozitie pentru ca cei mici sa se relaxeze in voie, iar cei mari sa se simta liberi pentru cateva ore.

Sursa Youtube. Site: www.happyplanet.ro

 

Pe locul secund punem sectorul 6 cu un parc de distractii pentru cei mici, cu unele beneficii incluse. In cazul in care se organizeaza o petrecere, mancarea si bautura pot fi aduse de acasa, iar un abonament ajunge la 350 de lei pe luna. Desigur, pentru cateva ore de distractie, pretul este unul modic (10 lei ora in timpul saptamanii, 15 lei sambata si duminica), la care se adauga si celelalte costuri cu aperitivele, bauturile racoritoare sau alte accesorii necesare la o petrecere.

Pe locul trei am ales sa prezentam un spatiu de joaca din sectorul 3, ce dispune de o serie de elemente ce nu se regasesc la primele doua locatii. Aici se ofera copiilor un castel gonflabil, precum si un labirint cu doua niveluri, un balcon din lemn cu jocuri pentru copii si o serie de activitati realizate la sol. Bineinteles, tariful este ceva mai ridicat, o singura ora de distractie poate ajunge la 25 de lei, iar in timpul zilelor de weekend pretul este ceva mai piperat, 30 de lei.

Ce isi doreste copilul tau la propria aniversare?

aniversare tort copilPoate ti-ai adresat de multe ori aceasta intrebare si nu ai reusit sa gasesti un raspuns. Copiii sunt de cele mai multe ori inventivi si iti vor oferi tot soiul de raspunsuri, care mai de care mai amuzante sau mai practice, insa, ei de fapt spun ceea ce isi doresc sub propria formulare. Niciodata copiii nu vor refuza nimic. De aceea, iti propunem un plan pe care sa il ai in vedere la urmatoarea aniversare a copilului tau.

Pentru inceput, stabileste impreuna cu cel mic care ii sunt cei mai buni prieteni pe care vrea sa ii invite la o aniversare de pomina. Incearca sa tii minte numarul sau poti nota numele acestora pe o coala de hartie, pentru a sti mai departe ce anume sa pregatesti.

Si pentru ca este vorba de propria sa aniversare, tine cont de preferintele sale. Ai grija ca mancarea indragita sa nu lipseasca de pe masa, la fel cum nici bautura preferata nu poate fi ignorata. Iar daca cel mic iti spune ca are un personaj preferat atunci opteaza pentru un animator, care se poate costuma si deghiza ca si propriul sau erou. Nu uita ca trebuie sa mentii mereu o legatura intre poveste si viata reala, copilaria si credintele sale fiind mereu aparate cu tarie.

Ori un magician, ori un personaj Disney trebuie sa isi fac aparitia la petrecere. Chiar daca vei alege unul dintre spatiile de joaca mentionate, nu uita ca alaturi de noi poti crea copilului tau petrecerea magica ce si-o doreste. In plus, este important ca un personaj sa stie diferite jocuri ale copilariei, adaptate in functie de varsta. De aceea, la noi vei gasi intotdeauna profesionisti, chiar daca micutul tau are doar 2 ani sau a trecut de 7 ani. Iti punem la dispozitie o serie de personaje cu multe calificari si diplome, de la actori, profesori si pana la magicieni. Ne-am concentrat atentia spre a indeplini fiecare aspect al aniversarii copilului tau.

Daca ai ales locatia, ai ales meniul si ai ales si magicianul, atunci nu iti mai ramane decat sa cumperi cadoul si sa realizezi invitatia, cu o rezervare in prealabil la locatia cu pricina. Daca este in plina vara, atunci opteaza pentru o gradina sau pentru o petrecere in aer liber la unul din parcurile de distractie. Fii sigur ca cel mic va fi mai mult decat incantat, ca impreuna ati consolidat o relatie puternica de parinte-copil si ca ati transpus cu siguranta toate aceste stari in amintiri unice.