Sofia

Dacă ar fi să facem o listă cu personajele favorite ale fetițelor, atunci probabil pe primul loc ar fi prințesele, urmate de adolescentele talentate și apoi sirenele. Prințesele au fost totdeauna îndrăgite de fetițe. Dacă e să le întrebăm ce vor vrea să devină când vor crește, atunci probabil că majoritatea vor răspunde că vor să se facă prințese. De ce? Nu numai că prințesele sunt niște ființe deosebit de frumoase, dar rochiile mari, impunătoare și colorate le fac să pară superbe. Ca să nu mai vorbim și de coronița care le dă o notă cu adevărat specială.

Sofia Întâi este o serie americană de animații produsă pentru Disney Channel. Regizorul și producătorul executiv este Jamie Mitchell, iar scenaristul și producătorul este Craig Gerber. În acest desen animat sunt ilustrate aventurile Sofiei. Sofia devine prințesă atunci când mama ei, Miranda, se căsătorește cu Regele Roland. Desenul animat este un adevărat musical, deoarece prezintă și cântece scrise de John Kavanaugh și Erica Rothschild.

sofia intai

Seriile încep cu episodul pilot intituat „Once upon a princess”, ce a avut premiera pe 18 noiembrie 2012 la Disney Chanel.  Basmele cu prințese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia Întai este prima dată când un serial se concentrează pe o prințesă în anii copilăriei. Poveștile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive și lecții de viață relevante pentru copii preșcolari.

 

 

Povestea pare să fie simplă și înfățișează pentru început o tânără numită Sofia și mama ei Miranda care trăiesc o viață țărănească în regatul Enchancia. Într-o zi, mama Sofiei se căsătorește cu regele Roland al II-lea, ceea ce o face pe Sofia să devină o prințesă. Pe măsură ce se adaptează noului său rol, Sofia încearcă să trăiască printre familia regală, având în același timp diferite aventuri pe parcurs. Regele Roland îi prezintă Sofiei o amuletă magică, care îi oferă puterea de a vorbi cu animalele și de a chema prințesele Disney la nevoie.

Probabil aceasta este cea mai interesantă idee a acestui serial, faptul că orice prințesă Disney poate apărea atunci când personajul principal are nevoie.

Poveștile din acest desen animat au loc în lumea de vis a fetiței Sofia. Aceasta pornește în viață ca o fată normală, însă totul pare să se schimbe atunci când mama ei se mărită cu regele. Micuța Sofia este transpusă într-o lume plină de strălucire, o lume cu care nu pare a fi deloc obișnuită, o lume care o face uneori să fie confuză față de castel, de casa regală și de noii frați vitregi Amber și James.

Sofia Întâi include și apariții ale zânelor Fauna, Flora și Vremefrumoasa (zâne pe care le știm din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney). Vremea frumoasă are funcția de directoare a Academiei Regale Pregatitoare, unde studiază Sofia, alături de alți prinți și prințese. Firește că asta nu e tot! În anumite episoade ale animației, vor apărea și personaje mai speciale și din rândul personajelor clasice cum ar fi Cenușăreasa sau alte prințese Disney celebre.

Acest serial este dezvoltat special pentru fetițele preșcolare. Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prințeselor, aducând în același timp trăsături specifice noului personaj.

Fiecare episod este diferit și special prin felul lui de a fi și aduce diferite lecții de bună purtare. Calitățile promovate sunt curajul, bunătatea, independența, generozitatea și sinceritatea. Sofia Întai este un serial plin de fantezie, magie, muzică, iar din toate acestea cei mici pot învăța lecții valoroase.

sofia

Mica Sofia a trăit o viață normală, ca orice alt locuitor,  până când mama ei se mărită cu regele Roland. Astfel, ea ajunge să facă parte din familia regală, devenind peste noapte prințesă. Deși la început îi este destul de greu să se adapteze la această nouă viața total necunoscută și la acest mediu complet schimbat, cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învață că nu este deloc greu să arăți ca o prințesă. Adevărata provocare stă mai mult în atitudine. A te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învățat, pentru că vine din suflet.

Prin intermediul serialului de desene animate ”Sofia Întâi”, Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu de aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Astfel, micuța Sofia le dovedește oamenilor că și ei pot avea un comportament regal, mai ales dacă-și doresc asta cu adevărat.

Acesta este unul dintre puținele seriale care se concentrează pe evoluția prințesei în perioada copilăriei, pentru că majoritatea se axau mai mult pe aventurile lor când acestea erau deja mari.

Sofia a ajuns să fie una dintre cele mai iubite dintre prințesele Disney, mai ales pentru generația copiilor de acum, așa că dacă vrei să-i faci o supriză nemaimpomenită fetiței tale de ziua ei, atunci ar fi cazul să o chemi pe Sofia în persoană! Poate le va învăța pe fetițe ceva despre comportamentul regal!

Echipa Petreceri Magice realizeaza un show minunat care o include si pe animatoarea pentru copii Sofia. Daca o doriti pe Sofia la petrecerile copiilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati!

Închiriere Sofia - animatoare pentru copii
Cost inchiriere personaj – 100 lei – o singura ora – ANIMATIE STANDARD (de Luni pana Vineri)