Elsa și Anna

„Hai afară la zapădă”, din prima clipă în care auzim aceste versuri, inevitabil mintea noastră face conexiunea, iar dacă suntem fani și mai înfocați ai Regatului de gheață, atunci cu siguranță vom fredona în minte (dacă vocea nu ne prea ajută) și restul melodiei.
Frozen, după numele original al filmului, este un desen animat de tip musical produs de Walt Disney Studios și apărut pentru prima dată în 2013, iar în România în 2014. Încă de la apariție, Frozen a avut un succes impersionant, mai ales dacă e să privim cât de mediatizat este.

 

Animatoarele Elsa și Ana sunt pregătite pentru petrecerea fetiței tale! Vor face un show de exceptie!

Închiriere Elsa și Anna - animatoare pentru copii
Cost inchiriere personaj – 100 lei – o singura ora – ANIMATIE STANDARD (de Luni pana Vineri)

Filmul  are la bază basmul scris de Hans Christian Andersen intitulat „Crăiasa Zăpezilor” și-i are ca regizori pe Jenifer Lee și Chris Buck, iar scenariul a fost scris de Jennifer Lee.

 

Povestea Prințesei Elsa și a prințesei Ana

Povestea o are în centru pe prințesa Elsa, care are abilitatea de a crea zăpadă și gheață. Până aici nu pare să fie vreo problemă, însă totul începe într-o noapte, când din greșeală, în timp ce se juca cu sora ei Anna, o rănește accidental și face ca o parte din părul acesteia să fie alb. Speriați, regele și regina caută ajutor pentru Anna și apelează la troli. Aceștia o vindecă pe fetiță și o fac să uite de puterile surorii sale.

 

Marele Pabbie

Însă liderul trolilor, Marele Pabbie, le mărturisește regelui și reginei că dacă Elsa ar fi lovit-o pe Anna în inimă atunci lovitura ar fi fost fatală., așa că, speriată, familia roială se izoloează și se încuie într-un castel. Elsa, de frică să nu-și mai rănească sora, se încuie în majoritatea timpului în camera ei și relația lor se răcește din ce în ce mai mult. Aici este și celebra scenă în care apare cântecul „Hai afară la zăpadă”, care este defapt o invitație de la Anna pentru Elsa.

 

 

Încoronarea prințesei Elsa

incoronarea printessei Elsa10 ani mai târziu, cei doi regi mor în timpul unei furtuni pe mare, iar cineva este nevoit să reia locul la tron. Pentru că Elsa este sora mai mare, se decide că ea va fi încoronată ca noua regină.  Anna este foarte entuziasmată că porțile castelului se vor deschide în sfârșit și pentru public și-și propune să se îndrăgostească de cineva. Așa că, în timp ce se plimba pe străzi îl întâlnește pe Prințul Hans de care se îndrăgostește.
Deși Elsa refuză insistent să fie încoronată, ceremonia se produce iar ea devine regină. În timpul petrecerii, Hans o cere în căsătorie pe Anna care, fără să gândească prea mult, acceptă imediat. Elsa nu este însă de aceeași părere și refuză să le dea binecuvântarea celor doi, și astfel se iscă o ceartă între cele două surori, ceartă la finele căreia Elsa răbufnește și într-un acces de furie puterile îi ies la iveală.

Speriată, aceasta fuge și lasă regatul într-o iarnă eternă.
Elsa se simte oarecum liberă pentru că nu mai este nevoită să-și ascundă puterile, își construiește un palat de gheață și aduce la viață un om de zăpadă din copilărie, pe Olaf.  Anna pornește încăutarea Elsei pentru a pune capăt iernii eterne și pentru a se împăca cu aceasta.  În călătoria sa, aceasta se întâlnește cu Kristoff, un om de munte, și animal său de companie, renul Sven. După un atac al luplor,i se alătură și Olaf și împreună merg după Elsa care devnise acum Crăiasa Zăpezilor.
Când ajung la palatul de gheață, cele două surori au din nou parte de o ceartă zdravănă iar Elsa creează o creatură zdravănă pentru a scăpa de musafiri și la insistențele surorii mai mici, o lovește pe Anna accidental în inimă.

palatul de gheata
După ce scapă de omul de zăpdă Kristoff observă că părul Annei se transformă în alb și decide să o ducă iar la Marele Pabbie. Acesta dezvăluie că numai un act de iubire adevărată ar reuși să o salveze pe Anna, așa că decid să-l aducă pe Hans.

Între timp, Hans ce pornise în căutarea Annei o aduce pe Elsa la castel și o închide într-o celulă pentru propria ei protecție. Totodată, vine și Anna care continua să înghețe pe măsură ce trecea timpul și îl roagă pe Hans să o sărute. Atunci, acesta recunoaște planul lui de a se căsători cu Anna doar pentru a putea pune stăpânire pe palat.

Închiriere Elsa și Anna - animatoare pentru copii
Cost inchiriere personaj – 100 lei – o singura ora – ANIMATIE STANDARD (de Luni pana Vineri)

Va reuși regatul să revină la normal? Va reuși Elsa să-și controleze puterile? Ce se va întâmpla cu cel mai simpatic om de zăpadă Olaf? Răspunsurile toturor acestor întrebări le veți afla din povestirile și jocurile animatorilor pentru copii de la Petreceri Magice