Cum să alegeți locația perfectă pentru următoarea petrecere de naștere a copilului dumneavoastră

Indiferent cât de bună este tema petrecerii sau cât de uimitor de gustoasă este tortul de ziua de naștere, fără un loc minunat – petrecerea ta ar putea fi mai degrabă de nota 8 decât petrecerea perfectă de nota 10 pe care ți-ai dorit-o.

Iată câteva sfaturi pe care le-am învățat de-a lungul anilor pentru a vă ajuta să găsiți locația perfectă pentru ziua de naștere a copilului dumneavoastră:

Este minunat dacă aveți luxul de a organiza o petrecere acasă, totuși acest lucru poate fi stresant și incomod, așa că ar trebui să te gândești să organizezi ziua de naștere a copilului dvs. într-o sală sepcială, aceasta fiind o opțiune mult mai potrivită.

Vă recomandăm să alegeți  o locație ușor accesibilă, cu o parcare spațioasă sau cu acces facil folosind mijloacele de transport în comun. Toată lumea știe că creșterea copilului este un joc de gestionare a timpului, așa că alegerea unei locații accesibile va crește șansele ca toți oaspeții să sosească la timp pentru începerea petrecerii.

Înainte de a-ți alege locația, gândește-te la tema petrecerii copilului tău. O petrecere tematică de aventură de supraviețuire se potrivește unui loc mare în aer liber, cu copaci, în timp ce o serată de jocuri de petrecere clasică personalizată sau o mini-discotecă ar trebui organizate în cadrul unei locații interioare.

Noi îți putem pune la dispoziție un spațiu de joacă special concepută pentru organizarea petrecerilor pentru copii. Așa că ar trebui să ne contactezi dacă ești în căutarea unui loc în care să organizezi petrecerea copilului tău.

Parcurile locale sunt o opțiune excelentă pentru organizarea unei petreceri pentru copii, oferindu-vă spațiu abundent pentru a face o mulțime de jocuri de petrecere, fără grija de a vă simți restricționați.

Da – știm că ploaia uneori poate opri jocul, iar un plan de urgență pentru o sală locală, un hotel sau o sală de gimnastică poate fi un bun sprijin. În caz contrar, asigură-te ca toată lumea să aducă o haină de ploaie, niște mănuși și un set suplimentar de haine dacă vremea se strică.

Te-ai gândit să organizezi o petrecere într-un hotel?

În fiecare oraș găsim hoteluri minunate și fiecare dintre ele deține de regulă spații fantastice pentru evenimente. Avantajul hotelurilor constă în faptul că au adesea opțiuni excelente de catering, scaune și mese din belșug, acces ușor de transport și personal însoțitor pentru a ajuta la încărcarea / descărcarea oricărui tuturor celor necesare pentru o petrecere, precum castele gonflabile sau cabine foto!

Vor fi alte petreceri?

Dacă vă găzduiți evenimentul într-un centru de divertisment, așteptați-vă la numeroase alte petreceri. În funcție de aspectul locului, este posibil să nu fie o problemă (consultați secțiunea despre spațiu și capacitate). Nu ezitați să sunați la locație pentru a solicita aceste detalii.

Cât spațiu au copiii la dispoziție?

Pentru a răspunde la această întrebare, cel mai simplu este să vezi locația cu ochii tăi. Poți, de asemenea, solicita poze dacă nu ai posibilitatea de vizita locația.

Costul curățeniei este inclus în preț?

De regulă, costurile de curățenie sunt incluse în prețul de închiriere. Totuși, întotdeauna e bine să verifici de două ori. Dacă nu este inclus costul curățeniei, puteți lua în considerare angajarea unor oameni din domeniu.

Locația este decorată?

Cele mai multe locații în care poți organiza o petrecere pentru copii sunt deja decorate. Măsura în care tema este vizibilă depinde de locul de desfășurare. Puteți alege să potriviți tema sau să vii cu propriile decorațiuni.

Dacă nu puteți decora locația, vă recomandăm să vă aduceți propriile decorațiuni de masă. Anumite locații vor oferi astfel de decorațiuni. Acestea sunt în general decorațiuni foarte elementare pe care le puteți completa cu ale voastre.

Există o dimensiune minimă sau maximă a grupului?

Fiecare spațiu are o capacitate maximă. Iar unele dintre ele impun un număr minim de oaspeți. Dacă dimensiunea grupului dvs. este mai mică, este posibil să plătești mai mult decât ți-ai dori.